Sfatul zilei – Sambata 27 ianuarie 2018

B E R B E C

Astăzi temerile tale referitor la valoarea, calitatea și partea pragmatică a relației tale te pot face să devii enorm de anxios\oasă, obsesivă la adresa relației tale, ființei iubite. Dorința ta de a poseda obiectul dorit cu orice preț, te-ar putea face să retrăiești momente de profunde gelozii. Gelozii susținute de realitate sau nu, nu asta e important! Ceea ce cu adevărat este marcant e faptul că perioada curentă îți va aduce cu sine o relație de mare calitate. Una de lungă durată și de viitor. Ca urmare a tuturor lecțiilor însușite pe tot acest parcurs. Astăzi încă odată ai nevoie de emoții care să îți sudeze relația ta pentru o perspectivă de viitor!

[mc4wp_form id=”13463″]

T A U R

Astăzi sentimentele și relația ta cu ființa iubită sunt avantajate mai ales din punct de vedere mental, comunicativ. Puteți ieși împreună undeva, face schimb de păreri, mesaje, convorbiri telefonice. Și ar fi indicat! Mai ales, că tu de la un timp ai tendința să vrei să exteriorizezi din ce în ce mai mult personalitatea ta. Loc unde, de altfel îți face plăcere să joci piesele tale tandre de amor. Starea de apăsare și agitație în care te afli, poate fi extrem de ușor anihilată printr-un comportament mai puțin agresiv , pornit din dorința ta de a schimba totul din interior. Chiar și cu un scop mai dur, cu orice preț! Ai nevoie de un echilibru interior organizat și de o constructivitate a părților.Asta ți-ar aduce pacea cu siguranță, în interiorul căminului tău!

G E M E N I

Starea ta emoțională și sentimentală în general e mai înclinată astăzi către revelație, romantism. Relația ta cu partenerul decurge frumos. S-ar putea ca ziua să te facă extrem de atractiv în general sexului opus. Prin simplul motiv, că emani acea aură de melancolie. Se pare, că vei putea regăsi în partener sprijinul prietenesc și comunicarea de care ai tu nevoie. Pentru a te simți în deplină siguranță! Încă ar mai putea pluti prin văzduh niște mici discrepanțe comunicative, sau informaționale. Dar cu calm și tact poti face totusi , ca atmosfera să se echilibreze. Și totul va decurge formidabil în favoarea ta și a vieții tale de cuplu.

R A C

Viața ta sentimetală s-ar putea să capete nuanțe primordiale în această zi. Devii mai plin\ă de emoții de gelozie și o ușoară tulburare sufletească. Viața ta amoroasă e captată și de faze conflictuale. S-ar putea ca această perioadă să fie una în care , te vei simți mai iubit\ă, mai apreciat\ă și mai plină de sine. E o perioadă în care tu și partenerul\a tău\ta, vă puteți transforma relația într-o poveste dramatică. Probabil ceva, din interiorul lucrurilor nu mai merge exact așa cum ar fi trebuit, pentru un echilibru garantat. Ar fi extrem de indicat, ca să combini armonios domeniul carieristic, serviciul cu timpul alocat și importanța relației voastre!

L E U

Azi vei fi extrem de romantic\ă și sentimentalist\ă. Probabil încă mai e vreme de purificare a sectorului tău de viață amoros. Din cauza asta vor apărea și diverse conflicte încă la nivel relațional, sentimental cu ființa iubită. Marea majoritate a acestora probabil apar din lipsa unei buni înțelegeri și comunicări, colaborări. Mai ales la nivel verbal. O a doua posibilă cauză poate fi graficul ambilor suprasolicitat. În care nu mai aveți loc de voi doi. Plus necesitatea ta de a-ți face ordine, a pune la punct detalii constructive în viața ta de cuplu. Azi va fi necesar să-ți asculți profunzimea simțirilor!

F E C I O A R A

Azi dorința ta de comunicare, colaborare și agitația mentalizată emoțională te va face mai atașat\ă, apropiat\ă de cel\cea pe care îl\o iubești. Probabil vei avea unele momente în care te vei simți ușor confuz\ă, ușor derutat\ă. Mai ales atîta timp cît mesajele pe care le recepționezi ori transmiți ființei dragi sunt ușor distorsionate. Sau pur și simplu greu de înțeles. Dacă voi doi a-ți ales direcția a două căi total diferite de exprimare. Azi e vreme de deschis cărțile, inimile și sufletele. Dacă vă doriți armonia relației!

B A L A N T A

Azi pui partenerul\partenera în poziții de frunte în viața ta. Poate o ieșire în societate, vă va pune pe ambii într-o lumină frumoasă. Tot azi, pentru cei fără iubit\ă pot avea ocazia să cunoască pe cineva într-o călătorie legată de servici sau poate la o festivitate, ieșire într-un loc public. O ușoară tensiune, totuși va tinde să apară la nivel sentimental. Însă, va putea fi ușor soluționată și aplanată prin îndreptarea atenției tale în direcția în care te poți simți fericit. Adică, într-o viață sentimentală simplistă, organizată,plină de idei evoluționiste. Mai ales, că rutina tinde să îți înghită perfecțiunea emoțiilor și relația ta. Zi în care contează enorm de mult urmarea idealurilor tale emoționale!

S C O R P I O N

Azi ești atât de sensibilizat, atât de romantic, atât de melancolic și visător, încât s-ar părea că plutești într-o oază de basm. Azi poți lega o relație plină de romantism cu cineva dintre prietenii tăi. Sau cu cineva, cu care ai făcut sau faci azi cunoștință în călătoria ta de peste hotarele țării. Romantismul, sentimentele se pare că, astăzi te ajută să evoluezi, cumva ca filosofie a sectorului tău de dragoste. Poți lega o prietenie de durată cu cel\ cea pe care îl\o iubești. S-ar părea că toate astrele și universul contribuie, ca tu să te îndrăgostești, să ai noroc în iubire și să legi o relație frumoasă de mare viitor, alături de ființa dragă ție. Zi în care transpunerea ta emoțională, te ajută să atragi iubirea în viața ta.

S A G E T A T O R

Astăzi, o rană din trecut, vine să îți provoace nostalgii și o melancolie accentuată. Intuiția ta și modul tău de a gândi sunt un pic în dizarmonie. S-ar putea ca subconștientul tău să te dea de sminteală. Și mai ales, atâta timp cât aplici o metodă de iluzionare și dezmințire a realității în care se regăsește viața ta de cuplu cu ființa iubită. Întradevăr, majoritatea evenimentelor, duc spre o continuă neânțelegere emoțională a voastră. Însă, ideal și perfect ar fi ca fiecare dintre voi să aplice diplomația, răbdarea și înțelegerea în relația voastră. Sinceritatea emoțiilor, profunzimea și intimitatea vă pot ajuta să depășiți starea dificilă în care vă aflați pe moment.

C A P R I C O R N

Pentru tine ziua, azi îți poate aduce, mai degrabă un sentiment de prietenie, decât de iubire. Și mai puțin de colaborare. Poate fi, o ușoară senzație de a te simți mai important. Și ca partenerul tău de viață să fie ușor mai sentimental. Decât irascibilitatea, pe care o tot manifestă de cele mai multe ori. Azi starea de tensiune, vă va putea fi anihilată, cu o ieșire undeva în societate, la distracții. Zi în care parteneriatul, cumva se leagă, între tine, cel pe care îl iubești și starea mai relaxantă dintre voi doi. Datorată distracției la care sunteți dispuși să purcedeți. Cercurile cu amicii, vă vor face evident mult mai bine, decât ceea ce aveți pe moment, ca parametri emotivi.

V A R S A T O R

Azi, s-ar putea ca o deplasare de serviciu,sau o mică glorie în cariera ta, să te pună față în față cu mai mulți admiratori, decât perioada anterioară. Creația din iubire se pare că, capătă din ce în ce mai multă amploare, iar victoria chiar și pe plan emoțional, nu întârzie să apară. S-ar putea ca, chiar azi să dispui de o șansă în care să fii văzut\ă de cel\cea pe care îl\o iubești într-o lumină extrem de benefică pentru tine. Una în care strălucești, ca o personalitate importantă și de renume. Se pare, că ți-ai dorit asta de mult timp, mai ales că iubirea, care o porți, ți-a dat atâtea bătăi de cap.

P E S T I

Azi e o zi norocoasă și extrem de sentimentală pentru tine și relația ta. Te poți îndrăgosti, iubești, depășind niște frici ale viziunii tale vizavi de filosofia amorului din viața ta. Ești , ca un fel de particulă, care cere scântei, distracție și nou în viața ta. Dar mare atenție,pentru că starea de îndrăgostire pe care o poți adopta astăzi, să nu fie ceea ce pare defapt. S-ar putea să nu dureze mai mult decât o noapte\zi ori câteva zeci. Cu plus sau minus. Deci tu decizi, bineânțeles, de ce ai nevoie! Plus, mare atenție la mica ta irascibilitate de a-ți manifesta emoțiile verbalizat. S-ar putea să pari un pic cam superficial\ă. Și bineânțeles ființa iubită, să fie ușor deprimat\ă și nemulțumit\ă la ceea ce va resimți în direcția ta.

loading...